Міський голова - депутати ЛМР - 4:0

14:22 17 червня 2021 р.

Фото до новини

Сесія не подолала жодне з чотирьох вето міського голови, які розглядали сьогодні.

Сьогодні під час засідання сесії Львівської міської ради було розглянуто 4 ухвали, які були прийняті раніше на пленарних засіданнях, але були зупинені міським головою та направлені з зауваженнями на повторний розгляд. Жодне з вето міського голови не було подолане.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Йдеться про такі ухвали:

Про розроблення детального плану території у районі вул. Є.Коновальця, вул. Житомирської, вул. Гіпсової, вул. Г. Семирадського. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.05.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Про внесення змін до договору оренди землі від 08.08.2019 № Ш-4181. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.05.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу «Cадове товариство «Старі Збоїща») дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.05.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Про надання гр. Гудимі В. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Окружній, 57-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.05.2021, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Сьогодні у Львові депутати голосуватимуть проти узаконення гендеру

Уряд не захотів віддавати Львову залізничну лікарню

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів