Мер Львова запропонував 10% від перевиконання бюджету розвитку скеровувати на велодоріжки

12:36 24 березня 2021 р.

Фото до новини

Виконавчий комітет прийняв рішення «Про схвалення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік». Як зауважила доповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, у цьому документі намагались максимально врахувати усі пропозиції виконавчих органів та депутатського корпусу.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Насправді, це було дуже складне опрацювання всіх пропозицій. Але ми спробували хоча б врахувати всі ті пропозиції виконавчих органів, залишити дуже важливі для міста проекти, щоб ми могли розпочинати їх втілювати. І так само пропозиції депутатського корпусу.

Також прошу дозволити включити стрічку — капітальний ремонт спортивного майданчика в ліцеї № 70. Це є проект Родинного дому «Покрова»", — доповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Міський голова Андрій Садовий під час обговорення також запропонував опрацювати питання придбання, ймовірно в лізин, або у співфінансуванні з областю, лінійного прискорювача, який є вкрай необхідний медичній сфері міста.

Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, запропонував врахувати збільшення на 20 млн грн доходу від продажу майна. А ці кошти скерувати на два важливі інфраструктурні проекти — ремонт вул. Залізничної та міст на вул. О. Ковча.

Також обговорили питання фінансування будівництва велодоріжок. Міський голова Львова запропонував продумати можливість в межах 10% від перевиконання бюджету розвитку скеровувати на розвиток велоінфраструктури МТГ.

Відтак рішення «Про схвалення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік» проголосували з зауваженнями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів