Львів’янка запропонувала в петиції збільшити вартість проїзду в автобусах

12:00 5 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: inlviv.in.ua

Христина Козій зареєструвала електронну петицію з вимогою підняти ціну на проїзд в автотранспорті Львова до дев’яти гривень.

Львів’янка Христина Козій запропонувала в електронній петиції найняти за додаткові кошти від нового тарифу продавців квитків у маршрутних автобусах, які працюватимуть безпосередньо на місто, а не на окремих перевізників, і які продаватимуть два види квитків – звичайні й пільгові. За словами авторки петиції, така посада буде тимчасовою – до повного введення електронного квитка.

Христина Козій вважає, що це дозволить водіям виконувати лише свої прямі обов’язки та не відволікатиме їх від стеження за дорогою, й що з’явиться прозорий і чіткий облік готівки та кількості пасажирів, у тому числі – пільговиків. Авторка петиції впевнена, що її пропозиція посприяє зменшенню кількості «зайців» у громадському транспорті, а отримані кошти «проходитимуть через місто».

«Отримані дані про кількість пасажирів можна буде використати для порівняння, при визначенні ефективності впровадження електронного квитка», – резюмувала львів’янка. Однак, станом на 5 лютого петицію Христини Козій підписали лише 38 людей із 500 необхідних.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів