Львіввугілля просить шахтарів зберігати спокій: 17 серпня вони матимуть зарплату на своїх рахунках

16:36 14 серпня 2021 р.

Фото до новини

У понеділок Міністерство фінансів скерує кошти для виплат заробітної плати шахтарям ДП "Львіввугілля".

Т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Павло Прокопик сьогодні спілкувався з керівництвом Міненерго, повідомляє сайт ДП Львівугілля, пише Dailylviv.com:

- Є тверда впевненість, що кошти на зарплату будуть перераховані 16 серпня. Через технологічний регламент роботи казначейства на рахунки працівників гроші надійдуть вже 17 серпня, у вівторок. 6 серпня нашим підприємством, як і іншими вугледобувними підприємствами Міненерго, завершено інвентаризацію заборгованості за квітень-червень 2021 року.

На сьогодні Міненерго отримало усі погодження в уряді, бюджетному комітеті Верховної Ради і вже у понеділок Міністерство фінансів скерує кошти для виплат заробітної плати.

Питання заробітної плати на постійному контролі в Міненерго, впевнений, і цього місяця виплата буде відповідно до запланованих дат. Прошу колектив підприємства зберігати спокій й продовжувати працювати в плановому режимі.

Таку ж інформацію підтверджує Львівська обласна державна адміністрація, яка повідомила, що у вівторок, 10 серпня, Міністерство енергетики України звернулося з листом до Міністерства фінансів України, щоб спрямувати у серпні 653 млн гривень на виплату зарплат шахтарям. Найбільше грошей, а саме - понад третину цієї суми, Міненерго скеровує для Львівської області. За ці кошти має бути покрито заборгованість за квітень-червень 2021 року для ДП «Львіввугілля».

"Ми постійно тримаємо на контролі ситуацію з виплатами шахтарям Львівщини. Добре, що зароблені гроші людям повертати почнуть ще до Дня Незалежності. Дякую за розуміння ситуації та конструктив Кабінет Міністрів України, Міненерго та Міністерству фінансів", - повідомив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. 

Виплати, за домовленістю з Мінфіном, проведуть вже з понеділка, 16 серпня, зпевняє ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів