«Львівтеплоенерго» закликає зменшувати заборгованість

10:00 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Споживачі «Львівтеплоенерго» заборгували йому більше 170 мільйонів гривень.

Про це повідомили у вівторок, 19 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Станом на початок березня юридичні особи заборгували «Львівтеплоенерго» 10 мільйонів гривень, а фізичні – 167,8 млн. гривень. Рівень розрахунку населення у цьому опалювальному сезоні становить 87%».

«Це величезна заборгованість, яка не дозволяє підприємству належним чином розраховуватися за природний газ та готуватися до ремонтних робіт, які активно розпочнуться після закінчення опалювального сезону. Ця заборгованість не виникла лише цього опалювального сезону. Це є борг за цей сезон і накопичена заборгованість за минулі сезони», – поінформували в «Львівтеплоенерго».

У «Львівтеплоенерго» зазначили також: «Претензійно-позовна робота проводиться з усіма боржниками, як фізичними так і юридичними особами. Щодо роботи з фізичними особами, які мають заборгованість за теплопостачання, то вона є автоматизованою. Комп’ютерна програма вибирає усіх боржників, борг яких є в неопалювальний період більше двох тисяч гривень, в опалювальний період більше шістьох тисяч гривень. Тоді наш юридичний відділ подає їх до суду. При отриманні судового наказу на рішення суду ми звертаємося у виконавчу службу, яка займається стягненням боргу на користь підприємства».

«Як повідомляють тепловики, за наявності об’єктивних причин, через які виникла заборгованість, підприємство готове йти назустріч боржникам і допомагати погасити заборгованість. Та водночас тепловики закликають усіх споживачів теплової енергії розраховуватися за послуги з теплопостачання і погашати накопичену заборгованість», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів