Львівський завод «ЛОРТА» очолив Олег Погребняк

17:42 25 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.tv

Сьогодні, 25 березня, заступник директора з питань авіабудування і виробництва Державного концерну «Укроборонпром» Юрій Пащенко представив трудовому колективу ДП «Львівський завод ЛОРТА» нового директора – Олега Погребняка.

Юрій Пащенко висловив сподівання, що цей відомий колектив впорається з тими завданнями, які на нього покладаються, адже плануються серйозні зростання обсягів виробництва і всіх параметрів, зокрема, заробітної плати. Окрім того, він озвучив поточні серйозні державні завдання, які стоять перед підприємством.

Своєю чергою, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський зазначив: «Зараз ми бачимо хороші приклади роботи на Львівському бронетанковому заводі. Упевнений, що з приходом нового керівника обсяги виробництва на державному підприємстві «Львівський державний завод ЛОРТА» збільшуватимуться, а показники покращуватимуться».

Ростислав Замлинський наголосив на тому, що всіляке сприяння з боку Львівської обласної державної адміністрації і підтримка будуть гарантовані, адже від роботи цього підприємства залежить безпека і обороноздатність нашої країни. Далі новопризначений директор Олег Погребняк розповів про себе.

Зокрема, він 15 років працював у власному бізнесі, потім один рік очолював ДП «Імпульс» у Києві, далі повернувся у Львів, де живе його сімя, і працював радником директора бронетанкового заводу. Завод «ЛОРТА» Олег Погребняк бачить дуже перспективним і працюватиме над його розвитком.

Про це повідомили сьогодні, 25 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів