Львівський бізнесмен купує компанію-виробника води «Лужанська», «Поляна Квасова», «Шаянська»

23:29 29 серпня 2024 р.

Фото до новини

У листопаді минулого року Олександр Свіщов та засновник компанії Dragon Capital Томаш Фіала планували разом придбати виробника мінеральних вод у Трускавці Львівської області.

Про це повідомляє Mind, пише DailyLviv.com. Антимонопольний комітет України на засіданні 29 серпня дав дозвіл ТОВ «Води Поляни» львівського бізнесмена Олександра Свіщова на придбання частки в статутному капіталі МПП «Алекс», ТОВ «Аква Алекс» і ТОВ «Закарпаткурортмінводи».

Усі три компанії, що потрапляють під купівлю, зареєстровані в селі Поляна біля Мукачева на Закарпатті та спеціалізуються на виробництві мінеральної води. Їхній асортимент включає бренди «Лужанська», «Поляна Квасова-8», «Шаянська», «Поляна Купель-5», «Вершина» та інші.

Основні бенефіціари цих закарпатських компаній – Андрій Петьовка (син народного депутата і колишнього мера Мукачева Василя Петьовки) та закарпатський бізнесмен Василь Попп.

Олександр Свіщов – львівський підприємець, партнер Григорія Козловського та колишній власник Винниківської тютюнової фабрики. Ключові фігури групи компаній родини Свіщових – Олександр Свіщов і його син Віталій, депутат Львівської міськради 7-8-го скликань. Група спеціалізується на нерухомості і володіє спортивно-розважальним комплексом Leoland у Львові на вул. Мельника, де раніше розташовувався палац спорту «Україна».

У листопаді минулого року Олександр Свіщов та засновник компанії Dragon Capital Томаш Фіала планували разом придбати виробника мінеральних вод у Трускавці Львівської області.

Раніше Mind писав, що Олександр Свіщов та Григорій Козловський увійшли в топ-10 бізнесменів, які підтримують розвиток спорту в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів