Львівську резиденцію Президента України повторно виставили на аукціон

17:00 11 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «РБК-Україна»

Як повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності облради Ярослав Качмарик, стартова ціна будівлі на вулиці Глінки – майже 29 млн. грн, але її можуть зменшити на 10%.

«Президентську резиденцію у Львові на вулиці Глінки виставили на повторний продаж», – повідомила сьогодні, 11 березня, інформаційна агенція «РБК-Україна», конкретизуючи при цьому:

«Заявки на участь в аукціоні прийматимуть у Львівській облраді до 26 березня, а сам аукціон відбудеться 31 березня», – передає кореспондент «РБК-Україна». А голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик розповів кореспонденту «РБК-Україна»:

«Оціночна вартість не змінилася, далі залишається майже 29 млн. грн. Попередній аукціон відбувся формально, тому що не було учасників. Але ми виставлятимемо це приміщення на аукціон доти, доки його не куплять. Я переконаний, що покупець знайдеться».

За його словами, якщо на наступному аукціоні приміщення не куплять, то його вартість можуть зменшити на 10%. 28 млн. 932 тисяч грн – це вартість майна, визначена дохідним методом, тобто ринкова вартість. Наразі заявок на участь в аукціоні немає. Ярослав Качмарик пов'язує це з тим, що окрім заявки, для участі в аукціоні потрібно зробити страховий внесок – 10% від вартості приміщення, а це майже 3 млн грн.

Зазначимо, що загальна площа будівлі президентської резиденції у Львові – 489,9 кв. м. Вона розташована на вулиці Глінки, 12. У січні резиденцію уже виставляли на продаж, проте охочих купити її не виявилося».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів