Львівське АТП-1 отримало 50 автобусів «МАЗ»

10:15 24 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «АТП-1 вже отримало 50 нових низькопідлогових автобусів МАЗ».

Про це повідомили в середу, 24 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Це половина від погодженого замовлення. Відповідно, «АТП-1» запрошує на роботу водіїв автобусів».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий запевнив: «Ми продовжуємо отримувати нові «МАЗи». Загалом АТП-1 вже отримало 50 нових машин. З них близько 40 вже задіяні в роботі і курсують на маршрутах, а решта оформляємо. Нові автобуси курсують на маршрутах №2а, №3а, №5а, №16, №46 та №47а».

«Натомість компанія «Електрон», яка має поставити 50 автобусів, ще не надала жодної машини. Перші п’ять машин очікують отримати в найближчі дні. Цього року Львів має отримати 150 нових низькопідлогових автобусів довжиною 12 метрів згідно підписаної угоди АТП-1 із АБ «Укргазбанк» на придбання на умовах фінансового лізингу 100 автобусів МАЗ і 50 «Електрон», – поінформували також у ЛМР.

«Закінчується поставка вживаних трамваїв із Берліну. Їх буде 30. Поки що німецькі вагони курсують лише на трамвайному маршруті №3, згодом виїдуть також на маршрут №6. П’ятого листопада завершується тендер на придбання 50 нових низькопідлогових тролейбусів довжиною 12 метрів», – розповіли також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів