«Львівська залізниця» поверне на маршрут відремонтований електропоїзд

15:15 30 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У п’ятницю, 30 листопада, в парк моторвагонного рухомого складу «Львівської залізниці» повернувся капітально відремонтований електропоїзд ЕР9Т №747 у складі 10-ти вагонів.

Електропоїзд ЕР9Т №747 пройшов на «Київському електровагоноремонтному заводі» комплекс модернізації, спрямований на покращення умов перевезень пасажирів. Очікується, що вже наступного тижня відновлений поїзд буде запущений у постійну експлуатацію на дільниці «Здолбунів-Львів».

Під час проведення капітального ремонту в електропоїзді ЕР9Т №747 відновили кузови вагонів зі заміною пошкоджених елементів, встановили нові двері салонів, сталеві двері службового тамбура, перехідних майданчиків, зовнішні розсувні двері. Салони вагонів обладнали блоками сидінь із покращеними ергономічними властивостями, модернізували систему освітлення вагонів, прожекторних та буферних ліхтарів зі встановленням світильників із світлодіодними елементами.

Крім того, встановлено системи оповіщення, електронних маршрутних покажчиків та інформаційних табло в салонах, а також сучасну протипожежну систему та засоби відеоспостереження. Крім робіт, передбачених нормативною документацією, ремонтники виконали комплекс заходів для продовження експлуатації електропоїзда, зокрема, підвищено надійність ходової частини для гарантування безпеки руху.

Поряд із тим, залізничники планують закріпити за оновленим рухомим складом постійні поїзні бригади, що сприятиме належному технічному та естетичному стану електропоїзда. Це вже друга «електричка» Львівської залізниці, яка цьогоріч пройшла капітальний ремонт та модернізацію в умовах «КЕВРЗ». Влітку цього року на базі ремонтних потужностей заводу було капітально відремонтовано 10-вагонний склад електропоїзда ЕР2Т №7250 приписки моторвагонного депо «Львів».

Про це повідомили в п’ятницю, 30 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів