Львівська ОДА доручила правоохоронцям перевірити підприємства теплоенергетиків-боржників

17:52 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: powerlexis.ru

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, її департаментом житлово-комунального господарства вирішено звернутися до правоохоронних органів з метою перевірити діяльність ТзОВ «Енергія – Новояворівськ» та ТзОВ «Енергія – Новий Розділ».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 6 квітня, «Щоденному Львову»:

«Один із найнижчих рівнів розрахунків за спожитий упродовж січня-лютого 2015 року природній газ серед підприємств теплоенергетики Львівської області зафіксовано у ТзОВ «Енергія – Новояворівськ» – 3% та ТзОВ «Енергія – Новий Розділ» – 7%. Заборгованість на цих підприємствах становить 35,4 мільйона гривень та 18,7 мільйона гривень відповідно.  Про це повідомив виконувач обов'язків директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації Назар Романчук.

«Департамент неодноразово звертався до вищезгаданих підприємств щодо покращення рівня розрахунків за спожитий газ. Однак, за даними НАК «Нафтогаз України», стан розрахунків тут один із найнижчих в області. Вирішено звернутися до правоохоронних органів з метою перевірити діяльність ТзОВ «Енергія - Новояворівськ» та ТзОВ «Енергія – Новий Розділ», – зазначив Назар Романчук.

За січень-лютий 2015-го року підприємства теплоенергетики Львівської області спожили 118,9 мільйона метрів кубічних природного газу на суму 269,8 мільйона гривень. Із них оплачено спожитого газу на суму 207,3 мільйона гривень. Середній рівень розрахунків підприємств теплоенергетики області за використаний природний газ становить 76,8%».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів