Львівська міськрада заборонила продавати в МАФах алкоголь

14:20 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 4 квітня, на сесії ЛМР прийняли ухвалу «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «З метою усунення порушень громадського порядку у нічний час доби та зменшення кількості злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, сьогодні, 4 квітня, на пленарному засіданні сесії міської ради було прийнято ухвалу «Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах». Відтак, 236 тимчасових споруд Львова повинні припинити реалізацію алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом з 1 травня 2019 року».

«Згідно з ухвалою, районні адміністрацію мають провести до 15 травня обстеження тимчасових споруд у тому числі зазначених у переліку, на предмет наявності алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива. У разі продовження суб’єктами підприємницької діяльності реалізації алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах, що підтверджено актами районних адміністрацій, їх вважатимуть вилученими з «Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд «і видані їм паспорти прив’язки будуть анульованими та укладені договори оренди окремих конструктивних елементів благоустрою припиненими», – поінформували також у ЛМР.

«Якщо у тримісячний термін суб’єкти підприємницької діяльності вимоги ухвали не виконуватимуть, то районні організації зобов’язані вжити заходів щодо демонтажу тимчасових споруд, вилучених з комплексної схеми їх розміщення», – повідомили також у ЛМР. – На фото подаємо перелік суб’єктів підприємницької діяльності, які повинні припинити реалізацію алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом з 1 травня 2019 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів