Львівська міськрада спростила оренду нежитлових приміщень

12:44 16 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Перелік документів, необхідних для їх отримання в користування, скоротився до мінімуму.

Про це повідомляє сьогодні, 16 січня, прес-служба Львівської міської ради. За її інформацією, виконавчим комітетом ЛМР внесено зміни в стандарти надання адміністративних послуг управління комунальної власності. Відтак, з 27.12.2013 року перелік документів, необхідних для отримання в користування нежитлових приміщень комунальної власності, скоротився до мінімуму.

Окрім заяви, необхідно подати лише:

Для фізичних осіб:

1. Копію документа, який підтверджує проживання заявника у будинку (витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, довідка львівського комунального підприємства, що обслуговує житловий фонд) – у разі, якщо приміщення планується використовувати для господарських потреб заявника – мешканця та власника будинку.

2. Засвідчену копію паспорта заявника.

Додатково творчі працівники подають:

1. Копію диплома про освіту, засвідчена заявником – для професійних творчих працівників (за наявності).

2. Копію членського квитка члена творчої спілки, засвідчена заявником (за наявності).

3. Оригінал довідки від відповідної спілки про заняття певним видом діяльності – для народних митців (за наявності).

Для юридичних осіб:

1. Засвідчені заявником копії установчих документів (статут, положення) – для юридичних осіб, для суб’єктів господарювання комунальної форми власності – копія, засвідчена власником (уповноваженим власником).

Нагадаємо, що для отримання послуги чи консультації необхідно звернутись у Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, каб.115 або за телефоном Інформаційної довідки (032) 2975-795

Ознайомитись з Інформаційною карткою послуги та роздрукувати бланк заяви можна на офіційному сайті Львівської міської ради у рубриці «Реєстр послуг» або за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services/lvivska-miska-rada/upravlinnia-arkhitektury

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів