Львівська міськрада надала мамі міністра Немчінова ділянку для будівництва

10:42 18 червня 2021 р.

Фото до новини

Депутати Львівської міської ради у четвер, 17 червня, дозволили передати у власність Валентині Немчіновій ділянку для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку біля Брюховицького лісу.

Валентина Немчінова – матір міністра Кабінету міністрів України, колишнього львівського політика Олега Немчінова. Раніше він працював у департаменті гуманітарної та соціальної політики Львівської міської ради та в системі Міндоходів і зборів у Львівській області разом з Денисом Шмигалем. А з 2017 року і до призначення в березні 2020 року на посаду міністра був державним секретарем Міністерства молоді та спорту України.

Про це повідомляють Наші гроші.Львів, пише Dailylviv. 

Ділянка, щодо якої затвердили проєкт землеустрою, має площу 0,03 га та розташована в урочищі Голоско на території садівничого кооперативу «Самоцвіти». Ця територія дачних ділянок в Шевченківському районі міста обмежена вул. Замарстинівською, вул. Івана Миколайчука та Брюховицьким лісом.

Сама ж ділянка належить до земель сільськогосподарського призначення. А згідно з планом зонування розташована в зоні садибної забудови, де дозволені будинки висотою не вище 18 метрів. Земельну ділянку передали у власність за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель запасу.

Окрім того, ділянка Валентини Немчінової розташована поруч із земельною ділянкою, яка з 2013 року належить її синові Олегові Немчінову. Цю землю площею 0,06 га він, згідно з Публічною кадастровою картою, використовує для ведення садівництва.

Хоча на сьогодні територія, де депутати передали у власність ділянку Валентині Немчіновій, є невпорядкованою, тут планували створити житловий мікрорайон. Згідно із затвердженим у 2017 році детальним планом території, тут повинна бути територія садибної забудови. Також передбачені зони для багатоповерхових будинків, а поблизу ділянки Валентини Немчінової запланований парк, футбольне поле, баскетбольна та волейбольна майданчики, майданчик для лекгоатлетичних вправ і тенісний корт.

Сховище у Львові площею 97 квадратів продали за понад 5 млн грн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів