Львівщина – серед лідерів з економії бюджетних коштів, – ЛОДА

13:15 21 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Завдяки системі електронних закупівель «Prozorro», починаючи з 2016 року, на Львівщині зекономили майже три мільярди гривень.

Про це розповів сьогодні, 21 серпня, директор департаменту економічної політики Роман Филипів. За його словами, «відтак, Львівщина увійшла у трійку лідерів серед регіонів України».

Роман Филипів наголосив: «Мобілізуючи доходи і державного, і місцевого бюджетів, ви повинні розуміти, що політика раціонального використання коштів є надзвичайно важливою. У цьому контексті система «Prozorro» – це крок уперед в політиці державних закупівель. За два роки функціонування цієї системи лише розпорядники бюджетних коштів Львівщини зекономили на електронних закупівлях майже три мільярди гривень»,

Директор департаменту економічної політики Львівської ОДА додав, що ініціатива, яка є у Львівській області стосовно проведення допорогових закупівель у системі «Prozorro» дала економію у понад 280 мільйони гривень. Про це повідомили у вівторок, 21 серпня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів