Львівщина отримала 1113,2 тис. грн для допомоги дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування

22:23 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mukachevo.net

Як повідомила в п’ятницю прес-служба облдержадміністрації, ці кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним для використання за цільовим призначенням.

Прес-служба облдержадміністрації інформує сьогодні, 23 травня, в повідомленні «Львівщина отримала субвенцію на виплату соціальної допомоги дітям – сиротам та дітям в розмірі 1113,2 тис. грн»:

«Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною» в сумі 1113,2 тис. грн.

За інформацією начальника служби у справах дітей Львівської ОДА Володимира Лиса, дані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам для використання за цільовим призначенням, що дозволило забезпечити своєчасне проведення виплат державної соціальної допомоги, нарахованої у травні цього року.

Всього за січень – травень поточного року нарахування такої соціальної допомоги склало 5360,1 тис. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів