Львівщина долучилась до розробки Національного плану дій щодо зайнятості молоді

17:00 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У четвер, 19 липня, в київському «IQ»-бізнес-центрі відбувся Всеукраїнський форум «Національний план дій щодо зайнятості молоді 2030: думка регіонів», участь у якому взяла молодь з усіх регіонів України, а зокрема – Львівщини.

 Про це повідомили в п’ятницю, 20 липня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Метою форуму було формування спільного бачення у вирішенні питань зайнятості молоді та створення умов для прогнозованого сталого розвитку країни. Міністерство молоді та спорту України спільно з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» і Фондом народонаселення ООН в Україні ініціюють розроблення Національного плану дій щодо зайнятості молоді. Розроблені рекомендації стануть основою для Національного плану дій, що буде внесено на розгляд Кабінету Міністрів України».

«Делегати з Львівщини презентували напрацьовані рекомендації від області з таких питань: виклики щодо зайнятості, які стоять перед молоддю у перспективі 2030; шляхи мінімізації та вирішення цих викликів; конкретні пропозиції до Національного плану дій з врахуванням специфіки регіону. Під час форуму учасники заслухали виступи Олександра Яреми, заступника міністра молоді та спорту України, Каспара Піка, представника Фонду ООН у галузі народонаселення (TBC) та Марини Саприкіної, голови правління Центру «Розвиток КСВ». Під час події відбулась презентація опитування U-Report на тему зайнятості, дискусія щодо визначення ключових тематичних напрямків Національного плану дій, групова робота з розробки Національного плану дій щодо зайнятості молоді у форматі «Word cafe», відкрита дискусія «Розробка програми Національного форуму зайнятості молоді», анонс конкурсу «Твій голос важливий», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів