«Львівобленерго» попередило, що вимкне через непроплати казначейства струм школам і садочкам

15:35 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ates.spb.ru

Освітяни просять монополістів-постачальників енергоносіїв не шантажувати дітей.

Як повідомляє сьогодні, 12 листопада, прес-служба міської ради, «Львівобленерго» надіслало листи-попередження про те, що воно «має намір відімкнути від електропостачання школи та садочки трьох районів Львова». Своєю чергою, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк запевняє: «Місто кошти на енергоносії профінансувало, однак казначейство не проводить ці платежі». Чиновник стверджує також:

«Освітяни просять монополістів-постачальників енергоносіїв, обленерго зокрема, не шантажувати дітей. На сьогоднішній день непроплаченими в казні лежать 373 тисячі гривень тільки за електрику

Сьогодні директори проводять свій день не за класними столами, а захищаючи їхні щитові від відключення. Обленерго повідомило три райони міста про відключення шкіл і садочків від електропостачання.

Це є нечесно і аморально ставити дітей заручниками стосунків держави і приватного підприємства. Місто свої зобов’язання виконало – платіжні доручення є в казначействі.

Як повідомляв «ЩЛ», казначейство не виконує платіжних доручень Львівської міськради на понад 78,9 млн., а міський голова Львова попередив, що через казначейство знову стоятиме електротранспорт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів