«Львівавтодор» підписав договір з ЄБРР про «трамвайний» кредит

15:17 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Відтак Європейський банком реконструкції та розвитку надасть 6 млн. євро для прокладання колії до Сихова.

Її покладуть на вулиці Стуса й проспекті Червоної Калини, щоб продовжити трамвайну лінію №4 до Сихівського району Львова для сполучення його мешканців із центральною частиною міста. Довжина нової трамвайної лінії – 11,5 км в двоколійному вимірі.

За попередніми розрахунками, термін виконання цього проекту – від шести до восьми місяців. Його планують розпочати навесні 2014 року, а завершити – впродовж одного будівельного сезону. Тендер на проведення робіт із продовження трамвайного маршруту №4 до Сихова виграла компанія «ONUR». 

Для прокладання трамвайної колії до Сихова міська рада бере кредит ЄБРР на суму 6 млн. євро під 5,5%. Строк надання цієї позики – сім років, а умови погашення – 12-ма рівними частинами кожних півроку з однорічним пільговим періодом.

Окрім того, у бюджеті на 2014 рік місто повинно передбачити кошти для співфінансування проекту. Міський голова Андрій Садовий додає: «Але також ми отримуємо 5 млн євро гранту». 

Його обіцяє надати міністерство навколишнього середовища, охорони природи та безпеки реакторів Німеччини, грантову угоду з яким міська влада Львова планує підписати у лютому 2014 року. Про це повідомляє сьогодні, 27 грудня, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів