«Львівавтодор» і «ПриватБанк» запровадили сервіс безконтактної оплати паркування

13:48 21 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Відтепер кожен львів’янин зможе оплачувати за парковкування з допомогою мобільного банку, що безпечніше, зручніше та швидше за готівку».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 21 липня: «Львівавтодор» спільно з ПриватБанком запровадили у Львові новий сервіс безконтактної оплати паркування авто через смартфон. Це принципово новий сервіс для українських міст оплатити паркування автомобіля смартфоном через «Privat24». Відтепер кожен львів’янин зможе оплачувати за парковкування з допомогою мобільного банку, що безпечніше, зручніше та швидше за готівку».

Заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко розповів: «Сьогодні ми презентуємо просту і затребувану річ для тих, хто має автомобіль. Це перший в Україні проект безконтактної форми оплати за паркування через смартфон. Послуга дуже проста. Для цього потрібно мати телефон і мати додаток за рахунок якого можна оплатити».

У міськраді також повідомили: «Реалізовується ця послуга у співпраці з «ПриватБанком». І це вже не перша послуга безготівкової оплати, адже з січня цього року безконтактну оплату через додаток «Privat24» запроваджено у всіх трамваях і тролейбусах Львова».

Заступник директора філії «Західного  регіонального управління ПАТ «ПриватБанк» Аліна Канинець розповіла: «Хочу відмітити, що Львів найпрогресивніше місто в Україні, яке використовує сучасні технології і впроваджує їх в реальність. Ми маємо прогресивних очільників міста, які самі придумують ідеї, а ПриватБанк їх реалізовує. У січні цього року безконтактна оплата проїзду для мешканців вже реалізована в трамваях, тролейбусах. Сьогодні ми реалізували проект безконтактної оплати за паркування. Віримо, що ця послуга покращить життя мешканцям і гостям Львова».

У міськраді також поінформували: «Щоб скористатися цією послугою, потрібно знайти в месенджері «Privat24» компанію «Парковка», визначити геопозицію, зазначити номер авто та обрати строк паркування. Після визначення платіжної картки, з якої буде проведено оплату, залишається отримати підтвердження оплати. Оплата триває декілька секунд, і для цього навіть не треба виходити з авто та підходити до паркомата.

За словами Олега Берези, директора ЛКП «Львівавтодор», скористатися оплатою за послуги паркування смартфоном через Privat24 можна на вуличних паркувальних майданчиках ЛКП «Львівавтодор», які розміщені у першій зоні паркування. Тут вартість однієї години становить шість гривень. Контролери ЛКП «Львівавтодор» будуть мати відповідні мобільні додатки за допомогою яких перевірятимуть чи автомобіль оплатив за паркування.

Олег Береза наголосив: «У такий спосіб ми йдемо на зустріч мешканцям і даємо можливість водіям оплачувати за паркування в різний спосіб». 

«Це вже другий сервіс у Львові, який дає можливість безконтактної оплати за певну послугу. Зокрема в січні цього року було введено можливість безконтактної оплати за проїзд в електротранспорті. Сьогодні ця послуга діє у всіх трамваях і тролейбусах Львова», – повідомили також сьогодні, 21 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів