Лоукостеру «AtlasJet» дозволили авіаційні перевезення зі Львова

17:50 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: businessvisit.com.ua

У вівторок, 9 червня, комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній Державної авіаслужби видала низку призначень на внутрішні та міжнародні напрямки.

Це перше, позачергове, засідання органу, який працює відповідно до нових правил, котрі вступили в силу 5 червня. З огляду на те, що час на подання та розгляд документів був обмежений, а ситуація вимагала термінових рішень, комісія розглянула лише частину заяв, зосередившись на тих напрямках, що не мають обмежень відповідно до угод про повітряне сполучення. Інші заявки будуть розглянуті на наступному засіданні комісії, яке заплановане на кінець червня.

Як інформують у Міністерстві інфраструктури України, за результатами засідання «AtlasJet» отримала дозволи здійснювати перевезення за маршрутами Львів-Москва, Львів-Мадрид, Одеса-Москва, Херсон-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул, Київ-Кутаїсі. Регулярність всіх рейсів – сім разів на тиждень.

Компанія МАУ отримала вісім нових міжнародних призначень: Київ-Кутаїсі (3 рейси на тиждень), Одеса-Вільнюс (два рейси на тиждень), Одеса-Санкт-Петербург та Одеса-Москва (по сім рейсів на тиждень), Львів-Мадрид (один рейс на тиждень), Вінниця-Ґданськ (чотири рейси на тиждень), Вінниця-Берлін (три рейси на тиждень), Харків-Варшава (два рейси на тиждень). Всього комісія отримала 64 заявки від двох компаній: 29 заявок на міжнародні напрямки від AtlasJet та 25 заявок на нові напрямки від компанії МАУ (з яких чотири – на внутрішні українські рейси).

Крім цього, авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» подала документи на збільшення частоти рейсів на 10 міжнародних напрямках. Про це повідомили сьогодні, 10 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів