ЛОДА запевняє, що у Львівській області – найнижчі ціни на овочі, масло й домашній сир

17:00 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за даними моніторингу цін станом на 30 березня, на споживчому ринку нашої області найнижчими були ціни на картоплю та буряк.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 3 квітня, «Щоденному Львову»:

«За даними моніторингу цін станом на 30 березня 2015 року, на споживчому ринку Львівської області найнижчими були ціни на картоплю та буряк. За цінами на масло вершкове та сир м’який область на 3 місці, на капусту та цибулю – на четвертому місці серед регіонів України. 

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА, в області нижчими за середні по Україні були ціни на 16 із 25-ти товарів, що входять у моніторинг. Наприклад, хліб з борошна 1-го ґатунку (10-те місце по Україні), хліб житній, житньо-пшеничний (11-те місце), крупу гречану (11-те місце), рис (10-те місце), масло вершкове жирністю 72-73% (3-тє місце), сир м’який жирністю 9% (3-тє місце), яловичина (12-те місце), птиця (тушки курячі) (6-те місце), сало (14-те місце), олія соняшникова (6-те місце), цукор (10-те місце),  картопля та буряк (1 місце), капуста та цибуля (4-те місце), морква (9-те місце).

Вищими за середні по Україні були ціни на дев’ять товарів – борошно пшеничне вищого ґатунку (22-ге місце), макаронні вироби (17-те місце), молоко жирністю 2,5% (24-те місце), сметану (25-те місце), свинину (18-те місце), ковбасу варену І-го ґатунку (24-те місце), яйце куряче (21-ше місце), бензин марки А-95 та дизпальне (22-ге місце)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів