ЛеоКарт можна продовжити онлайн. Як це зробити

18:37 26 березня 2024 р.

Фото до новини

Продовжити термін дії профілю пільгової, студентської чи учнівської ЛеоКарт можна онлайн – через Портал мешканця.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Це необхідно зробити, якщо закінчився термін дії документа, на основі якого виготовляли персоналізовану транспортну картку.

«Профіль транспортної картки – це дані персоналізованого облікового запису пасажира в системі АСОП, що вносяться на підставі наданих заявником документів, які підтверджують право на пільговий проїзд чи проїзд зі знижкою відповідно до чинного законодавства України та ухвал міськради. Тому власникам персоналізованих ЛеоКарт дуже важливо вчасно поновлювати актуальні документи, на основі яких виготовляли транспортну картку. Якщо дані вашого профілю ЛеоКарт протерміновані – система сприймає картку як таку, що не має пільги/знижки. При валідації такою карткою – на балансі утворюється заборгованість, а потім вона блокується», - зауважили у ЛКП «Львівавтодор».

Щоб продовжити термін дії профілю пільгової ЛеоКарт онлайн, необхідно:

1. Увійти на Портал мешканця за посиланням https://e-gov.city-adm.lviv.ua/ та увійти в особистий кабінет (або створити його, якщо послугою користуватися вперше).

2. Обрати послугу «Внесення змін в дані профілю персоналізованої транспортної картки ЛеоКарт».

3. Заповнити заяву онлайн.

4. Завантажити необхідні документи.

5. Підписати документ за допомогою електронного цифрового підпису.

Покрокова інструкція – тут.

Додамо, перевірити термін дії профілю транспортної картки можна на валідаторі, натиснувши кнопку “Інформація про квиток”. 

Нагадаємо, через Портал мешканця можна також і оформити  персоналізовану ЛеоКарт. Детальніше про перелік необхідних документів для оформлення персоналізованих карток – на сайті ЛеоКарт.

До слова, на сьогодні більшість пасажирів, понад 65%, їздять у громадському транспорті з ЛеоКарт. Загалом, транспортні картки мають понад 350 тис. людей. Зокрема, видано понад 250 тис. пільгових, учнівських і студентських ЛеоКарт. Також мешканці придбали понад 100 тис. загальних ЛеоКарт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів