ЛААС зупинив двоставковий тариф, запроваджений виконкомом Львівської міськради

20:38 17 жовтня 2013 р.

Львівський апеляційний адміністративний суд став на бік мешканців Львова, які не хочуть двоставкового тарифу на теплову енергію.

Львівський апеляційний адміністративний суд (ЛААС) 16 жовтня ц.р. постановив визнати протиправним рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №1189 від 20 жовтня 2006 року "Про двоставковий тариф на теплову енергію, тариф на підігрів води та послуги з централізованого опалення і підігріву води".

Також ЛААС постановив скасувати постанову Галицького районного суду м.Львова від 29 січня 2013 року і прийняти нову - якою задоволити позови житлового кооперативу №140 та об'єднання співвласників багатоквартирних будинків "Угорська-22".  

Апеляційні скарги до ЛААС на рішення Галицького районного суду м.Львова у справі за адміністративним позовом житлового кооперативу №140 до виконавчого комітету Львівської міської ради про визнання протиправним його рішення (про двоставковий тариф - "ЩЛ") подали 11 мешканців Львова.

Після того, як рішення ЛААС не буде оскаржене до адміністративного суду касаційної інстанції і відмінене нею, львів’яни матимуть право через суд вимагати матеріального відшкодування від виконкому ЛМР за те, що через його незаконні рішення переплачували за тепло впродовж кількох років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів