Київ, Дніпропетровська і Львівська області дають найбільше податків

18:42 5 липня 2024 р.

Фото до новини

За абсолютним обсягом надходжень податків до місцевих бюджетів Львівська область продовжує перебувати на третьому місці.

Львівщина відновила свої позиції в рейтингу регіонів України стосовно динаміки надходжень податків до місцевих бюджетів. Про це повідомила Львівська обласна військова адміністрація, пише DailyLviv.com.

Заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко зазначив, що за підсумками чотирьох місяців Львівська область була на 7-му місці за темпами збільшення загальних надходжень. Місяць тому Львівщина опустилась на 9-те місце, а зараз знову повернулась на 7-ме. Подібна ситуація щодо податку на доходи фізичних осіб. Львівська область була шоста у рейтингу на 1 травня, сьома – на 1 червня, знову шоста станом на 1 липня.

«Серед кращих ми також за динамікою надходжень плати за землю та податку на прибуток підприємств – 4-те та 6-те місця відповідно (без змін за останній місяць). 

У середині рейтингу Львівщина – за темпами надходжень податку на нерухоме майно, єдиного податку та плати за надання адмінпослуг. Як і раніше, має місце суттєве відставання за динамікою акцизного податку – 24-те місце.

За абсолютним обсягом надходжень податків до місцевих бюджетів наша область продовжує перебувати на третьому місці (15,6 млрд грн), після Києва (42,4 млрд грн) та Дніпропетровщини (23,8 млрд грн)», – зазначив Іван Собко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів