Квитки у вагонах 1 класу Інтерсіті+ з 1 листопада 2020 року подешевшають на 15%, - Укрзалізниця

16:44 30 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах 1 класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда.

Укрзалізниця з 1 листопада 2020 року зменшує вартість проїзду у вагонах 1 класу швидкісних поїздів Інтерсіті+ на 15% у внутрішньому сполученні. Про це повідомив в.о. члена правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці, інформує DailyLviv.

«Запрошуємо пасажирів подорожувати швидкісними поїздами, та тих, хто користувався другим класом, пересісти у перший. Наші поїзди – це більш безпечний та комфортний вид транспорту», — зазначив Олександр Перцовський. 

Також він повідомив, що вартість проїзду буде змінюватися не лише залежно від дати, а й дня тижня, у який пасажир здійснює подорож. Зокрема, дешевше користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче — у п’ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків «туди — зворотно» діє знижка 10%.

Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах 1 класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда. Діє програма лояльності: «купуй раніше – плати менше».

Загалом в Укрзалізниці впевнені, що після дії 15-відсоткової знижки, вартість проїзду у вагонах 1 класу Інтерсіті+ стане конкурентною за авіатранспорт.

Нові зміни розкладу руху на Львівській залізниці через зимовий час і ремонти

З багатьох залізничних станцій буде відкрито продаж квитків на поїзди

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів