Корейці збудують у Львові потужний індустріальний парк для свого бізнесу - Садовий

20:37 10 листопада 2023 р.

Фото до новини

Мер Львова розповів про три головні домовленості у Сеулі.

Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у телеграмканалі, повертаючись з Кореї додому, пише DailyLviv.com.

"По-перше, буде збудований ще один потужний індустріальний парк за корейські гроші для корейського бізнесу. Вони достатньо серйозно розглядають можливість входити в Україну.

Маємо добрі контакти з виробниками дронів. Зв'язуємо їх з нашими виробниками. Дронів буде більше, і вони будуть вищої якості.

Третє. Буде у Львові збудована ще одна лікарня на базі лікарні Святого Луки",- підсумував візит до Південної Кореї Андрій Садовий.

Він пояснив мотивацію корейців допомагати Україні

"Північна Корея наразі постачає зброю росії. Сеул розташований за 30 км від неї і вони не просто вірять в українську перемогу, вони готові робити усе можливе, щоб ми були успішнішими та економічно незалежними», – зазначив Андрій Садовий. 

Раніше мер Львова повідомив, що велика державна корпорація Korea Land and Housing Corporation, яка за два роки з нуля збудувала місто в Кореї, співпрацюватиме з Львівською громадою у відбудові й розвитку міста.

Нагадаємо, під час візиту до Сеула міський голова Львова Андрій Садовий підписав меморандум з Korea Land and Housing Corporation (Корейська земельно-житлова корпорація). 

Довідка

У Республіці Корея з 6 листопада відбувалася «1-а Програма обміну знаннями з питань співробітництва у сфері реконструкції». Сюди запросили українських урядників та представників місцевого самоврядування, наукової спільноти та бізнесу. Делегати мали зустрічі з корейськими фахівцями різних сфер діяльності з метою розробки планів проєктів, які можуть бути реалізовані згодом. Фінансову на організаційну складову візиту забезпечувала корейська сторона, зокрема йдеться про оплату перельоту та проживання української делегації.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів