Казначейством блокуються уже понад 93,5 млн. Львова

18:44 21 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Як повідомляє сьогодні, 21 листопада, прес-служба міської ради, ним не виконуються платіжні доручення в тому числі управлінню охорони здоров’я ЛМР.

За інформацією департаменту фінансової політики ЛМР, станом на сьогодні Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 93 млн 572 тис грн. Зокрема, казначейство не перераховує за незахищеними статтями видатків понад 46 млн. 542 тис. грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку.

Своєю чергою, заборгованість до загального фонду ЛМР – майже 18 млн. грн. Із них на 8 млн. 779 тис. грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 1 млн. 244 тис. грн. на поточний ремонт житлового фонду, 283 тис. грн. – на придбання піскосуміші, 7 млн. 251 тис. грн. – на поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку. 

Окрім того, не виконуються платіжні доручення за незахищеними статтями управлінню культури – 1 млн. 123 тис. грн., управлінню охорони здоров’я – 1 млн. 805 тис. грн., управління освіти – 1 млн 926 тис. грн. Водночас понад 6,5 млн грн. блокуються за захищеними статтями видатків – 2 млн 263 тис грн. для управління охорони здоров’я на енергоносії, медикаменти, харчування та пільгові медикаменти, а також 4 млн 74 тис грн. управлінню освіти на харчування та енергоносії.

Як повідомляв «ЩЛ», брак коштів може паралізувати зимовий Львів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів