Казначейство заборгувало Львову майже 72 млн. грн

09:54 4 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомляють у п'ятницю в департаменті фінансової політики міської ради, всю суму непроплати заблоковано за незахищеними статтями.

Як повідомляє сьогодні, 4 квітня, прес-служба міської ради, заборгованість казначейства Львову невпинно зростає.  За інформацією департаменту фінансової політики ЛМР, станом на 3 квітня 2014 року територіальні органи Державної казначейської служби не виконують платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів Львівської міської ради на загальну суму, яка складає близько 71,7 млн. грн.

Усю цю суму непроплати заблоковано за незахищеними статтями, натомість за захищеними заборгованість відсутня. Зокрема, найбільшу суму коштів – 44,6 млн. грн – казначейство не пропускає на бюджет розвитку міста.

Також 1,75 млн. грн. блокують управлінню охорони здоров’я, майже 1,6 млн. грн. – управлінню освіти і більше 7 млн. – на житлово-комунальне господарство, з яких 5,5 млн. грн. – на поточний ремонт доріг та озеленення. Також майже 1 млн грн. не проплачено на апарат управління. За 2 квітня проведено видатків на суму 2,7 млн. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів