ЄБРР затвердив результати першого етапу тендеру впровадження е-квитка у Львові

12:10 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львівській міськраді отримали відповідь від ЄБРР про затвердження результатів першого етапу.

Про це повідомили в середу, 14 серпня, у Львівській міськраді. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів подробиці: «Вчора о 22.50 отримали відповідь від ЄБРР про затвердження результатів першого етапу. Проект електронного квитка дуже важливий для Львова, і всі з нетерпінням його чекають ще з 2012 року. Затвердження результатів першого етапу тендеру означає, що відібрані компанії, які можуть виконати цей проект. Тепер переможе та, що дасть найменшу цінову пропозицію, бо кожна з них однаково розуміє, що саме нам необхідно».

Андрій Білий також зазначив: «Зараз залишається проведення останнього етапу тендеру та визначення переможця за найкращою ціновою пропозицією. Орієнтовний термін завершення останнього етапу – 24 вересня. Після того – затвердження переможця, підписання договору та, власне, впровадження. Звіт за результатами першого етапу буде оприлюднений на сайті ЄБРР», – поінформували також у міськраді.

«Львівавтодор» та ЄБРР підписали договір на суму 10 мільйонів євро щодо впровадження у Львові автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті (е-квиток). Загальна вартість проекту – 11,2 млн. євро. Упродовж 2017 року відбувалися тендерні процедури з вибору підрядних організацій та консультацій проекту. 15 листопада 2017 року відбулося підписання контракту між ЛКП «Львівавтодор» та компанією «iC consulenten» (Австрія), яка надає консультаційні послуги в межах проекту впровадження е-квитка», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів