Гірники збираються пікетувати Львівську ОДА

16:45 14 грудня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: zik.ua

У понеділок, 17 грудня, вранці Львівську ОДА збираються пікетувати працівники шахти «Лісова».

Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив в п’ятницю, 14 грудня: «Шахта «Лісова» продовжує страйкувати. Директор веде перемовини, тисне на шахтарів і профспілки. Друга зміна не вийшла на роботу. Профспілки ухвалили рішення в понеділок приїхати до Львова і розпочати пішу ходу від Галицького перехрестя до облдержадміністрації. Вулиці вузенькі – вони заблокують весь центр».

«Шахтарі ображені на голову ЛОДА Олега Синютку. Стало відомо, що саме губернатор дав вказівку викреслити зі списку учасників перемовин на урядовому рівні Віталія Оніжука (голову регіонального об’єднання НПГУ Червонограда. – Ред.). Він спеціально приїхав до Києва, його участь вже була погоджена. Таким чином представника від шахтарів на вчорашній зустрічі з віце-прем’єром Володимиром Кістіоном не було», – зазначив Михайло Волинець.
Голова Незалежної профспілки гірників України також розповів: «Сьогодні гірників «Лісової» відвідав заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, який сказав, що ніякої обіцянки про виплату заборгованості із заробітної плати до п’ятниці не було. Тому шахтарі відмовились приступати до роботи – їх знову обманули».

Про це повідомили в п’ятницю, 14 грудня, на Червоноградському порталі «Над Бугом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів