Фірма «Hamberger» здійснила на Львівщині аудит лісгоспів

13:15 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Державні лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ упродовж досить тривалого періоду співпрацюють із партнерами з Європейського Союзу щодо поставки готової продукції в Європу.

Про це повідомили у вівторок, 16 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Це дає змогу підприємствам області розширювати свої можливості з реалізації та отримувати досить суттєві фінансові надходження. Однак, європейці досить прискіпливо ставляться до походження продукції, що поставляється з України. З цією метою деякі європейські фірми проводять свій аудит лісогосподарських підприємств області, незважаючи на те, що вони володіють сертифікатом «FSC».

«Цього року фірма «Hamberger» (Німеччина) здійснила за участю незалежного експерта Alain Paul (фірма «Holz. ConZert» (Німеччина)) аудит декількох лісогосподарських підприємств Львівщини (ДП «Радехівське ЛМГ», ДП «Бродівське ЛГ» та ДП «Жовківське ЛГ») щодо правильності ведення лісогосподарських робіт та ланцюжка походження лісопродукії. Висновок аудиту – лісове господарство на підприємствах Львівщини ведеться відповідно до усіх діючих законодавчих актів України та відповідає усім критеріям «FSC», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів