Експрес Київ - Славське здійснить два рейси на початку травня

12:55 29 квітня 2021 р.

Фото до новини

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ «Бойківський експрес» №745/746 Київ — Славське здійснить свої перші рейси після перейменування 1 та 4 травня.

У перший же день після відкриття продажу було реалізовано близько 10% квитків на перший рейс. Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv

Узимку маршрутом Київ — Славське курсував «Лижний експрес», який користувався неабияким попитом серед любителів активного відпочинку завдяки зручному графіку: зі столиці до Бойківщини зараз так само можна доїхати за 7 годин і вже по обіді насолоджуватися безпечним відпочинком у горах.

А серед усіх пасажирів рейсу №745, які прямуватимуть до Славська 1 та 4 травня, відділ туризму Славської громади випадковим чином розіграє 10 ексклюзивних наборів бойківських сувенірів — треба лише зберігати свій паперовий або електронний квиток до кінця поїздки.

Нагадаємо, що Укрзалізниця збільшила кількість додаткових поїздів на великодні та травневі свята для зручності та більш безпечної розсадки пасажирів. Продаж квитків на 20 додаткових поїздів вже відкрито.

Нові дороги з Трускавця додадуть йому туристичної привабливості

П'ять найпопулярніших рейсів потягів на травневі свята

У всіх областях, крім однієї, поїзди курсують без обмежень, - Укрзалізниця

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів