Дитячі магістралі «Львівської залізниці» відкриють сезон пасажирських перевезень

13:28 2 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Уже традиційно в першій декаді травня дитячі магістралі регіональної філії «Львівська залізниця» відкриють новий сезон пасажирських перевезень.

Про це повідомили в четвер, 2 травня, в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Початок урочистостей цього року на Закарпатській та Львівській дитячих залізницях запланували на 10-ту та 11:00-ту 4 і 5 травня відповідно. Луцька мала магістраль відкриє двері для відвідувачів 5 травня о 13:00. Дитяча залізниця у Рівному розпочне урочистості 9 травня о 10:00».

«Дитячі магістралі Львівської регіональної філії розташовані у мальовничих куточках Львова, Ужгорода, Луцька та Рівного і є унікальними позашкільними гуртками та улюбленим місцем сімейного дозвілля із понад 60-літньою історією. Львівська дитяча залізниця утворилася на території Стрийського парку 68 років тому на основі колії, прокладеної для підвезення експонатів Крайової виставки. Сьогодні вона має дві станції – Паркову та Сонячну. Довжина колії – 1,2 кілометра», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці».

«Львівська дитяча залізниця працюватиме щовихідних та в державні святкові дні з 12:00 до 17:00, у Рівному у святкові та вихідні дні дитяча магістраль прийматиме гостей із 10:00 до 16:30, Луцька дитяча залізниця впродовж травня працюватиме лише в неділю, а влітку – теж у вихідні та святкові дні з 11:00 до 16:10, поїзд Закарпатської малої залізниці здійснюватиме рейси у вихідні та святкові дні з 11:20 до 16:30. Крім того, дитячі магістралі Львівської залізниці приймають замовлення на організацію групових перевезень у інші дні тижня», – розповіли також у прес-центрі «Львівської залізниці».

«За словами керівників та викладачів дитячих магістралей, за допомогою колег із виробничих підрозділів регіональної філії до роботи у новому сезоні підготували усе необхідне – обладнання, рухомий склад, і, звичайно, юних залізничників. Загалом цього року літню виробничу практику на малих магістралях регіональної філії «Львівська залізниця» пройдуть понад 1,4 тисячі хлопців та дівчат. Тож на всіх відвідувачів очікує не лише приємна, а й доволі цікава подорож, адже наставники та учні готують для гостей розважально-пізнавальну програму», – повідомили також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів