До індустріального парку у Львові вже підвели більшість комунікацій (відео)

16:52 21 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

У міськраді запевнили в четвер: «І також юридичні моменти вже всі врегульовані з компанією «CіTіПі».

«У мікрорайоні Рясне-2 на території, де має розміщуватись індустріальний парк, вже проведено більшість робіт з підведення комунікацій. Про це, як поінформували сьогодні, 21 січня, «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич. 

Вона також розповіла: «Важливо наголосити на кількох моментах. Насамперед, це перший у місті індустріальний парк у районі Рясне-2. На сьогодні стовідсотково підведені комунікації з водопостачання, з газопостачання, частково з каналізування й до кінця березня буде все зроблено по електриці. І також юридичні моменти вже всі врегульовані з компанією «CіTіПі». Ми надіємося, що в 2016 році буде проведено вже роботи на самій ділянці».

У прес-службі міської ради нагадали також, що переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку «Рясне-2» визначили ТзОВ «СіТіПарк Львів», яка є філією голландської компанії «СТР», відомої як один з найбільших забудовників і власників індустріальних парків, посідаючи четверте місце в Європі і перше – у Чехії.

Згідно з бізнес-планом інвестора, він планує вкласти у будівництво майже 50 мілшьйонів євро і розмістити на 100 тисяч квадратних метрів близько 20-30 компаній. Загалом, для Львова це означає понад три тисячі нових робочих місць». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів