Депутати Львівської міськради вилучили з порядку денного її сесії 12 питань і додатково включили 25

14:54 19 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 19 березня, на її пленарному засіданні не розглядатимуть низку земельних і майнових питань.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 березня, «Щоденному Львову»:

«З порядку денного  сьогоднішнього пленарного засідання сесії Львівської міської ради було вилучено 12 питань. Зокрема, не розглядатимуть питання про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд та Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у м.Львові та низку земельних та майнових питань.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу: «Треба, щоб комісія дослідила всі випадки, коли ми маємо сформований порядок денний, а під час пленарного засідання з цього порядку денного вилучаються 10, 20, 30 питань. Також, коли за ухвали не голосують, коли вони опрацьовані, завізовані всіма управліннями. Я вважаю це елементом корупції». 

У прес-службі міської ради повідомили також ьогодні, 19 березня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради до порядку денного з ініціативи депутатського корпусу додатково включили 25 питань. За словам начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Сергія Коровайника, до порядку денного включено багато питань щодо надання громадянам земельних ділянок.

«Частина з цих земельних ділянок є вільними, їх можна продати з аукціону і отримати до міського бюджету кілька мільйонів гривень», – зазначив Сергій Коровайник. 

Зокрема сьогодні додатково розглядатимуть питання щодо виділення земельної ділянки на вулиці Скрипника, біля поліклініки, для перенесення ринку «Санта Барбара». До багатьох з додаткових ухвал мав зауваження міський голова Львова Андрій Садовий».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів