Депутати ЛМР подолали чотири вето міського голови Львова, зокрема – щодо ухвали про МАФи

15:38 19 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, два з восьми питань порядку денного сесії ЛМР було вилучено з нього, а ще одне перенесено на її наступне засідання.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 березня, «Щоденному Львову»:

«На сесії Львівської міської ради депутати подолали чотири з восьми вето міського голови. Два з восьми питань було вилучено, одне перенесено на наступне засідання сесії, ще одне питання депутати не подолали.

Зокрема сьогодні на розгляд сесії виносили два питання щодо МАФів у місті. Одне з питань – про затвердження порядку та Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності – вилучили під час формування порядку денного. Інше – про продовження терміну здійснення діяльності в них – перенесли на кінець пленарного засідання.

Як пояснила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, голосування одного з цих питань не має сенсу без голосування іншого – підприємці після голосування не зможуть оформити продовження своєї діяльності, тому що цю процедуру передбачено саме у вилученому питанні. Вона також зазначила щодо ухвали про МАФи: «Підприємці після голосування не зможуть оформити продовження діяльності, тому що цю процедуру було передбачено у вилученому питанні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів