Департамент соцзахисту львівської ОДА формує перелік підприємств для компенсації за мобілізованих

17:28 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент соціального захисту населення ЛОДА розробляє проект паспорта бюджетної програми «Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період» на 2015 рік.

«Департамент соцзахисту формує перелік підприємств для компенсації за мобілізованих працівників», – повідомили сьогодні, 13 березня, «Щоденному Львову», конкретизуючи при цьому:

«Департамент соціального захисту населення ОДА розробляє проект паспорта бюджетної програми «Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період» на 2015 рік. У зв’язку з цим буде сформовано перелік підприємств та організацій, які претендують на згадану компенсацію.

Як зазначають в обласному департаменті, для цього необхідно подати наступні дані:

назву підприємства, установи та організації;

кількість мобілізованих працівників на особливий період, які працювали на підприємствах у Львівській області;

суму нарахованої середньої заробітної плати у 2015 році зазначеним працівникам.

Інформацію просимо подавати до департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації до 12:00 год. 16 березня на електронну адресу: mon7462@ukr.net.

Довідки за телефоном: (032) 255-44-53».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів