Де швидко отримати кредит в інтернеті в Україні?

13:20 7 грудня 2022 р.

Фото до новини

Банки та фінансові компанії продовжують кредитувати населення, не зважаючи на воєнний стан. Але отримати онлайн кредит зараз не так просто. Фінансові установи просто не можуть не враховувати ризики не повернення кредитів під час війни.

Проте на кінець 2022 року більшість компаній, які вижили на ринку, судячи з їх активності готові видавати онлайн кредити на карту під 0 відсотків, проте тільки новим клієнтам. Для цього як і раніше Вам навіть не потрібно виходити з дому. Заповнити заявку можна на сайті, дочекатися її схвалення – і гроші прийдуть Вам на карту. Після цього ними можна користуватися на свій розсуд – знімати в банкоматі або розплачуватися в магазинах.

Популярність кредитів в МФО

Популярність інтернет кредитування в Україні збільшується, за данними порталу Opendatabot у 3-му кварталі цього руку кількість договорів по мікрокредитах  зросла втричі, а загальна сума виданих онлайн кредитів зросла до 4,29 млрд грн. До пропозицій такого роду організацій звертаються, коли кошти потрібні терміново. Звернення в МФО – найбільш простий спосіб вирішити свої грошові труднощі.

В середньому МФО пропонують кредити до 10 000 гривень на 30 днів. Для оформлення заявок не потрібно вказувати мету отримання коштів, позики видають для будь-яких потреб. Новим користувачам буде доступно до 3000 гривень. Але, щоб підвищити шанс на схвалення позики, рекомендуємо брати кредити без відсотків на невелику суму і термін. У більшості випадків без будь-яких проблем схвалюють позику до 1 500 гривень, терміном до 10 діб.

Загалом сервіс функціонує прозоро, відповідно до законодавства на території України. Тут немає будь-яких додаткових платежів і комісій. Абсолютно всі умови прописуються в документі. 

Оформити кредит допоможе ваш персональний консультант.Це допомагає зробити процес отримання кредиту максимально швидким, оскільки заявка заповнюється у формі простого зрозумілого діалогу. І в будь-який момент ви можете отримати рекомендації помічника.

Кому можна взяти гроші?

Фінансові послуги компанії доступні українцям, віком від 18 до 65 років, незалежно від працевлаштування, заробітку та суспільного становища. 

Також кредит може взяти безробітний або людина, яка працює неофіційно, індивідуальний підприємець, пенсіонер, студент або фрілансер. Навіть ті, у кого є незакритий кредит в будь-якої іншої фінансової компанії. А крім цього отримати кредит можуть люди, у яких погана кредитна історія.

Переваги кредитів онлайн на карту

Головні переваги такі:

  • Час роботи. Інтернет-сервіси функціонують 7 днів на тиждень, включаючи святкові дні.

  • Продовження позики. Це можна виконувати необмежену кількість разів.

  • Оформлення виконується через інтернет, йти кудись не треба.

  • Швидкість отримання кредиту. Рішення по заявці приймається за 30 секунд, позику ви зможете отримати всього за 5 хвилин, разом із заповненням заявки.

  • Спрощена заявка, вказуються ім'я та прізвище, мобільний телефон і паспортні дані клієнта.

  • Відразу після першого кредиту з'являється шанс взяти суму до 10000 гривень.

  • Щоб отримати кредит потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код. Скани документів завантажувати не знадобиться.

  • Періодично формуються промо коди з вигідними знижками.

  • Мінімальні вимоги до клієнта.

Вказувати мету отримання коштів не потрібно. Але в основному їх беруть на звичайні витрати, коли не вистачає до найближчої зарплати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів