Де шукати хороший курс криптовалют: умови найкращих бірж

15:10 23 вересня 2022 р.

Фото до новини

Аналізуючи актуальні ціни на криптовалюту та інші базові параметри, експерти зібрали список платформ, де ви можете безпечно купити коїни за вигідним курсом.

При виборі відповідної криптобіржі користувачам доводиться розглядати широкий спектр характеристик, які впливають на дохід трейдера. Один із таких параметрів – курс криптовалют, який змінюється у режимі реального часу. Представлений показник різний на кожному ресурсі через те, що вартість останньої проведеної угоди з конкретним коїном також різниться.

Аналізуючи актуальні ціни на криптовалюту та інші базові параметри, експерти зібрали список платформ, де ви можете безпечно купити коїни за вигідним курсом.

Кращі біржі за котируваннями криптовалют та показниками надійності

Серед усього переліку представлених сервісів сьогодні ви можете розпочати співпрацю із майданчиками, які описані нижче. Ресурси пропонують розширений набір інструментів та можливостей, щоб підвищити ефективність своїх інвестицій.

ByBit

Самостійна платформа для торгівлі деривативами – інверсними та безстроковими ф'ючерсами з маржинальним плечем, що становить 1:100. Біржа виставляє середню ринкову комісію. Основні плюси:

  • Хороший та вигідний курс популярних цифрових активів.
  • Наявність біржової склянки з метою оцінки поточних торгових оборотів.
  • Можливість відкриття шорт та лонг позицій.

Користувач також може поєднувати термінові ф'ючерси з безстроковими контрактами.

WhiteBIT

Сьогодні це найбільша у Європі криптобіржа. Універсальний майданчик для торгівлі та обміну криптоактивами надає широкий функціонал та інструментарій спотової та маржинальної торгівлі. Сервіс пропонує найнижчу торгову комісію, а курс – один із найвигідніших на ринку, який відповідає показникам, запропонованим світовими лідерами крипторинку. Інші плюси:

  • Висока ліквідність.
  • Багаторівнева система захисту даних.
  • Комісія на рівні 0,1% від суми угоди, яка не передбачає додаткових платежів та зборів.
  • Проста та вигідна система інвестування у партнерські блокчейн-проекти.

Біржа дає можливість розкрити свій торговий потенціал новачкам та досвідченим трейдерам. Користувачі отримують доступи до демо-рахунків та тренувальної версії, що дає можливість скоригувати торгову стратегію.

Binance

  • Найбільша криптовалютна біржа, яка пропонує високу ліквідність, конкурентну ціну криптовалют та розширені можливості. Ключові переваги ресурсу:
  • Торгові обороти та висока ліквідність забезпечують конкурентні ціни та високу продуктивність платформи.
  • Розмір комісії зменшується з допомогою проведення платежів, використовуючи власну монету BNB.Наявність власного холодного гаманця, що додатково забезпечує збереження активів кожного користувача.

Перед початком співробітництва детально вивчіть умови кожного сервісу, звернувши увагу на партнерську програму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів