Через ракетно-дронові атаки росіян велика мережа АЗС переходить на роботу «з коліс»

15:07 17 червня 2024 р.

Фото до новини

Компанія також розглядає варіанти оренди терміналів у сусідніх з Україною державах.

Про це DailyLviv.com поінформувала начальниця відділу департаменту корпоративних комунікацій мережі ОККО Дар'я Янченко.

Упродовж червня російські безпілотники атакували дві нафтобази ОККО. Потерпілих немає, але внаслідок вибухів та пожеж повністю зруйновано резервуари з пальним та інфраструктуру об’єктів, адміністративні приміщення. За попередніми підрахунками збитки компанії становлять 8,5 млн дол.

Читайте також: Для АЗС у Львівській області хімічили фальсифікат

«З метою подальшої безпеки наразі ми прийняли рішення перейти на роботу «з коліс», тобто без накопичення пального на нафтобазі. Власний автопарк дозволяє нам це робити так, щоб клієнт не відчув перебоїв з поставками. Розглядаємо і варіанти оренди терміналів у сусідніх з Україною державах. Наша компанія вкотре зазнала серйозних втрат внаслідок цілеспрямованих обстрілів, але ми не зупиняємось, продовжуємо працювати. Також незмінною залишається наша підтримка ЗСУ, зокрема в межах проєкту «ОКО ЗА ОКО», – коментує віцепрезидент ОККО Юрій Кучабський.

Нагадаємо, що впродовж 2022-2024 років була знищена або зазнала значних пошкоджень низка нафтобаз та автозаправних комплексів компанії. Загалом сума збитків по групі компаній ОККО станом на сьогодні становить 70 млн дол.

Читайте також: У Львові на АЗС ОККО автомобілі, після заправки пальним, не змогли рушити з місця (доповнено, відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів