Будинки, які постраждали від ракетного удару у Львові, внесли до Програми ліквідації наслідків НС: що це означає

15:20 23 серпня 2023 р.

Фото до новини

Сесія Львівської міської ради внесла зміни до ухвали від 10.07.2023 № 3661, якою будинки, що постраждали від обстрілу 15 серпня (в районі вул. Каховська, 29), внесені у Програму ліквідації наслідків надзвичайної ситуації внаслідок ракетного удару.

Про це інформує пресслужба ЛМР,  пише Dailylviv.com.

Як пояснила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, документ дає можливість проводити аварійно-відновлювальні роботи у будинках, які є пошкоджені, та надати необхідні компенсації відселеним мешканцям за оренду житла.

«Зараз наше завдання - оперативно і якісно організувати роботу, найшвидше провести відновлення, щоб люди могли повернутися у свої домівки», - пояснила Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у Львові вночі 6 липня російська ракета влучила в комплекс багатоквартирних житлових будинків на вул. Стрийській. Як наслідок, 10 осіб загинуло, 48 травмовано. Руйнації зазнали житлові будинки, заклади освіти, гуртожитки вишів, офісні приміщення, машини тощо. 

Також 15 серпня відбулося влучення у житлові будинки в район вул. Каховська. На щастя, жертв не було. Пошкоджено житлові будинки, заклади освіти, об'єкти підприємницької діяльності.

Ракетна атака на Львівщину: 303 особи в обласному центрі подали документи на відшкодування

У Залізничному районі Львова уразило 100 будинків - Козицький повідомив нові подробиці про ракетні удари (відео)

У Ставчанах, які постраждали від ракетної атаки, цілодобово працюють Пункти надання допомоги, - Козицький

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів