Банкрутство Рубікон Груп: що буде з його трьома житловими комплексами

11:40 28 серпня 2023 р.

Фото до новини

І тим, що на завершальній стадії будівництва, і тим, що на стадії фундаментів.

Про те, що стосовно будівельної компанії «Рубікон Груп» розпочато процедуру банкрутства, пресслужба компанії повідомила Dailylviv.com.

"Сьогодні на сайті «Рубікон Груп» з’явилося відкрите звернення до інвесторів. У ньому, зокрема, говориться, що основний інвестор та кредитор будівельної компанії АТ «ЗНВКІФ ГЛОРІОН» звернулося до суду з вимогою розпочати процедуру банкрутства, - йдеться у повідомленні. - Як стало відомо зі сайту «Судова влада України» заяву щодо початку процедури банкрутства  «РУБІКОН ГРУП»  було подано у Господарський суд Львівської області ще в п’ятницю,  25 серпня 2023 року. Боржником по справі заявлено –  ТзОВ «Будівельно-Інвестиційна компанія «Рубікон Груп», без вказання конкретних прізвищ.

У зверненні до інвесторів на сайті компанії запевняють, що відповідно до  повідомлення представників АТ «ЗНВКІФ ГЛОРІОН», таке рішення має призвести до фінансового оздоровлення забудовника та необхідності убезпечення майна і активів останнього. Також у повідомленні запевняють, що ця процедура не скасовує зобов’язання перед інвесторами щодо завершення об’єктів компанії.

Зараз на різних стадіях будівництва є такі об’єкти «Рубікон Груп»:

ЖК Rubicon city, а саме 2 секції на завершальній стадії будівництва;

6 будинків ЖК «Етно Дім». При цьому з них один будинок вже готовий до введення в експлуатацію, 2 будинки – на стадії встановлення вікон, та ще 3 будинки - на стадії фундаментів.

ЖК Pictorial на стадії будівництва".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів