Азаров підняв ціну на квиток лондонського метро в сто разів

22:36 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

Прем'єр-міністр України під час прямого ефіру програми «Шустер Live» на телеканалі «Інтер» заявив, що проїзд у підземці британської столиці коштує 50 фунтів стерлінгів, тоді як відкриті джерела в інтернеті свідчать – вартість користування цим видом транспорту коливається там залежно від маршруту в межах 0,5-6 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє сьогодні, 22 листопада, «ТСН.ua», яке зауважило, що Азаров, прагнучи навести приклад розрахунку ВВП для різних країн, виявив цілковите незнання вартості проїзду в метро у Києві та Лондоні.

«Вартість проїзду в метро – три гривні? Скільки? Я давно в метро не їздив», – перепитував урядовець в аудиторії.

А після численних підказок і сміху Азаров сказав: «Дві гривні? Добре. Неважливо. Вартість проїзду в метро – дві гривні, умовно скажемо».

Водночас він заявив, що проїзд у підземці Лондона коштує 50 фунтів стерлінгів. Натомість «ТСН.ua» повідомляє, що відкриті джерела в інтернеті свідчать – вартість користування лондонським метро коливається залежно від маршруту в межах 0,5-6 фунтів стерлінгів.

Збільшенням ціни на квиток лондонському метро аж у сто разів керівник українського уряду вкотре довів, що є цілковитим профаном в економіці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів