Аптекам у Львові, які виготовляють ліки за рецептами, зробили пільгу

18:26 12 вересня 2024 р.

Фото до новини

Їх у Львові налічується шість.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу про заходи підтримки аптек, які виготовляють ліки за рецептами. Йдеться про встановлення таким аптекам – а їх у місті є 6, знижувального коефіцієнта за оренду комунальних приміщень.

Ці аптеки виготовляють ліки під індивідуальні замовлення і мають значний попит серед мешканців, співпрацюють із медичними закладами, а також виготовляють ліки і для інших областей України. Тому місто підтримує діяльність цих аптек.

Читайте також: У Бориславі відкрили аптеку-музей Йогана Зега

«Під час дії воєнного стану аптеки, які виготовляють ліки – а їх, до слова, залишилося лише шість у місті, переживають складний період, і їм дуже важко сплачувати орендну плату. Дуже багато мешканців, особливо пенсіонерів і соціальних категорій, звертаються в такі аптеки, і є досить великий попит на ліки, які готуються в цих аптеках. Тому місто прийняло рішення допомогти аптекам у їхній діяльності і зменшити їм орендну плату до 25% до кінця дії воєнного стану», - пояснила Лілія Сторож, керівниця міського управління комунальної власності.

Читайте також: Аптеку-музей «Під Чорним орлом» реорганізували

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів