АМКУ змусив «Київстар» знизити ціни

12:24 27 квітня 2017 р.

«Київстар» виконав рекомендації Антимонопольного комітету України й запустить тарифи, в яких зменшить розцінки для дзвінків на стаціонарні телефони.

Оскільки «Київстар» встановив ціну в межах 5-16 копійок за хвилину виклику на міські номери в межах країни в деяких тарифних планах, а також запропонував пакети хвилин в рамках інших тарифних планах, Антимонопольний комітет України (АМКУ) порадив йому 20 квітня «припинити дії, які містять ознаки зловживання монопольним становищем». 26 квітня «Київстар» запевнив АМКУ, що вже виконав його рекомендації – вніс зміни до умов надання та підключення тарифних планів «Комфорт», «Комфорт+» та «Ультракомфорт» для абонентів передплаченого зв’язку, які забезпечують виконання наданих рекомендацій.

Зокрема, згідно розпорядження «Київстару» від 24 квітня, абонентів передплаченого зв’язку «Київстару» поінформовано про прирівняну вартість вихідних дзвінків на телефонні номери абонентів мереж інших операторів рухомого (мобільного) та фіксованого зв’язку України, яка в межах наданих 30 хвилин складе 16 копійок, а поза межами використання наданих хвилин – 0,74 гривні, що майже вдвічі нижче від попередньо встановленої вартості хвилини дзвінка на телефонні номери абонентів фіксованого зв’язку України. Про це повідомии в прес-службі АМКУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів