Акція «Зафіксуй ціну на рік» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

12:23 16 грудня 2020 р.

Фото до новини

У рамках акції «Зафіксуй ціну на рік» як нові, так і вже дійсні абоненти Мережі Ланет у місті Червоноград та інших населених пунктах України можуть отримати один місяць користування послугами абсолютно безкоштовно, а також зафіксують поточну ціну на весь рік і не будуть залежати від підвищення вартості тарифного плану.

Висока швидкість Інтернету наразі дійсно є життєво необхідною, особливо у тих випадках, якщо підключення до мережі потрібно в робочих цілях — наприклад, для моментальної відповіді на запити клієнтів. Але і в домашніх умовах без гарного Інтернету вже не обійтися, адже без нього ми вже не уявляємо нашого повсякденного життя. Також надзвичайно затребуваною є комплексна послуга, яка включає в себе й кабельне телебачення з безліччю каналів у високій роздільній здатності.

Якісний Інтернет за прийнятною ціною в Червонограді

Щоб усі вимоги користувачів були задоволені в повному обсязі, необхідно співпрацювати з надійним і перевіреним інтернет-провайдером, що надає послуги високої якості. Навіть у містах-мільйонниках і великих обласних центрах жителям не завжди вдається знайти такого постачальника Інтернету і ТБ, до якого б не було ніяких нарікань, не кажучи вже про решту населених пунктів нашої країни.

Перед тим, як почати користуватися послугами інтернет-провайдера в місті Червоноград, варто особливу увагу звернути на такі його характеристики:

  • наявність позитивних відгуків від реальних клієнтів, які розкажуть про дійсної швидкості Інтернету та якості послуг, що надаються;

  • цілодобова технічна, здатна допомогти в будь-який час доби;

  • можливість підключення високошвидкісного Інтернету, який стає все більш розповсюдженим;

  • широка карта покриття, на якій є та адреса, де вам необхідно підключити Інтернет;

  • наявність додаткових бонусів — сучасного онлайн-телебачення, програми лояльності та акційних пропозицій для клієнтів компанії.

Всеукраїнський інтернет-провайдер Мережа Ланет в Червонограді відповідає всім вищевказаним вимогам. Окрім того, компанія підготувала для своїх абонентів приємний сюрприз — цілий місяць послуг у подарунок і не тільки.

Умови акції «Зафіксуй ціну на рік» від Мережі Ланет

У період зимових свят можна зустріти різноманітні акції інтернет-провайдерів, але далеко не всі вони несуть реальну вигоду для споживача. Проте акційна пропозиція від Мережі Ланет дає можливість дійсно заощадити на послугах інтернет-провайдера.

У рамках акції «Зафіксуй ціну на рік» як нові, так і вже дійсні абоненти Мережі Ланет у місті Червоноград та інших населених пунктах України можуть отримати один місяць користування послугами абсолютно безкоштовно, а також зафіксують поточну ціну на весь рік і не будуть залежати від підвищення вартості тарифного плану.

Щоб взяти участь в акції, користувачам буде потрібно:

  • оплатити обраний тариф на 11 місяців наперед, зробивши одноразовий платіж на зазначену суму;

  • після зарахування сплаченої суми на рахунок надіслати листа на електронну пошту info@lanet.ua з темою «Зафіксуй ціну на рік» або відправити відповідний запит в Особистому кабінеті, в соцмережі провайдера або за контактним номером телефону.

Акція має необмежений термін дії та не сумується з іншими акційними пропозиціями.

Зі всіма питаннями ви можете звернутися до менеджера компанії за номером (03249) 3-10-20, або надіслати листа на e-mail: info@lanet.ua. Також для відвідувань відкритий центр обслуговування клієнтів у Червонограді, що розташований на вул. Василя Стуса, 53.

Facebook скорочуватиме новини

У кожому класі має бути багатофункціональний принтер і цифрова камера, - новий держстандарт базової середньої освіти

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів