Аеропорт «Львів» – четвертий у рейтингу держпідприємств

11:48 14 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivAirport

«Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького зайняв четверте місце у рейтингу державних підприємств та став кращим серед аеропортів державної власності в Україні.

Про це повідомили в аеропорту «Львів», де також розповіли: «Всього було вивчено 50 українських підприємств. Результати їх дослідження за підсумками 2017 року розміщені на сайті, створеному Міжнародним центром перспективних досліджень (МЦПД) разом з Інститутом економічних і соціальних реформ Словаччини («INEKO»).

«ТОП-50 успішних кампаній очолило ДП «Украерорух», загальна фінансова стійкість якого була оцінена на вісім із 10 можливих балів. Наступні місця, відповідно, посіли Маріупольський морський торговий порт, ДП «Адміністрація морських портів України» та ДП «Міжнародний аеропорт Львів», який, у порівнянні з 2016 роком, піднявся одразу на дві позиції», – поінформували також в аеропорту «Львів».

«За словами аналітиків МЦПД, держкомпанії для участі в рейтингу відбирали за показником «загальна вартість активів». Дані брали з офіційних сайтів компаній або шляхом запитів до них на публічну інформацію. Рейтингування здійснювалося на підставі чотирьох критеріїв – ліквідність, рентабельність, леверидж і діяльність», – розповіли також в аеропорту «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів