7 квітня у Львівській бізнес-школі УКУ проведуть майстер-клас

11:10 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на порталі «Твоє місто»

Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні Українського католицького університету, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність нашої країни.

«Львів’ян запрошують на майстер-клас «Глобальний ринок vs український: непроста розмова про розвиток ІТ», –  повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«7 квітня Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (УКУ) та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від співзасновника компанії «Template Monster» (США) Девіда Брауна. Тема зустрічі – «Іти на глобальний ринок чи залишатись в Україні: непроста розмова про складні рішення в ІТ».

Модератор зустрічі –, співзасновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій Ілля Кенігштейн. Місце зустрічі: лекторіум Львівської бізнес-школи УКУ на вулиці Козельницькій, 2а. Початок – о 18.00 .

Під час майстер-класу Девід Браун розкаже, що для українських ІТ-компаній означає «going global» та які інструменти їм для цього потрібні.Тези зустрічі: «Працювати в Україні: за і проти»; «Як перемагати на глобальному рівні? Чи це можливо?», «5 уроків на все життя від Девіда Брауна – персональна історія успіху» 

Девіду Брауну – 35 років. Народився у Грузії. На початку 90-х, під час війни в Абхазії, його сім’я переїхала в Україну. Девід розповів про себе: «На четвертому курсі університету я вирішив спробувати, що таке стартап. Відтоді практично увесь свій час до війни (в Україні) займався управлінням компанією. З початком бойових дій на Сході України заснував краудфандингову платформу «Народний проект» www.peoplesproject.com, допомагаю армії як волонтер, працюю також головою Рад волонтерів у Міністерстві оборони України».

Зареєструватись на майстер-клас можна за посиланням. Благодійний внесок за участь у майстер-класі – 200 гривень. Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України. Контактна особа: Лілія Кузік, lkuzik@lvbs.com.ua, 067 67 56 608 

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) спільно з «Креативним кварталом» започаткували проект «Wake up meetings» для працівників ІТ-галузі. Мета проекту – стимулювати розвиток інновацій, продуктових компаній та підприємницького ІТ-руху у Львові.

У рамках проекту упродовж 2016 року ми плануємо провести 12 майстер-класів, доповідачами яких стануть успішні українці-підприємці, які вже створили свої продуктові компанії та досягли глобального визнання. Вони поділяться досвідом і нададуть практичні поради, як здійснити перші кроки до успіху. Спікерами попередніх зустрічей були Євген Сисоєв і Влад Воскресенський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів