4 кухонні прилади, які серйозно полегшують життя

12:33 13 серпня 2021 р.

Фото до новини

Ще 10-15 років тому в більшості квартир кухонна техніка не відрізнялася великою різноманітністю. Це була плита для приготування основних страв і духова піч для приготування пирогів і тортів. Щоб накрити святковий стіл на кухні доводилося проводити практично цілий день.

Сьогодні багато що змінилося завдяки сучасним приладам. Дізнайтеся, що обов'язково повинно стояти на вашій кухні.

Мікрохвильовка

Сучасна мікрохвильова піч — це кухонний прилад, який допомагає вирішити за лічені хвилини безліч завдань. З її допомогою можна розігріти продукти, зробити масло більш м'яким, розморозити м'ясо, приготувати оригінальні страви. Всi мікрохвильовки продаються з книгами рецептів. Тому для того, щоб почати балувати свою родину смачними стравами, зовсім не обов'язково володіти кулінарними здібностями.

Мультиварка

Це пристосування обов'язково повинні купити господині, які цінують свій час. Прилади з цієї категорії мають кілька режимів. З їх допомогою можна готувати пироги, торти, перші і другі страви. А ще можна не турбуватися, що блюдо підгорить. Можна також виставити таймер і дочекатися приготування потрібної страви до певної години (наприклад, до приходу чоловіка з роботи).

Електричний чайник

Така техніка вже не відноситься до новинок. Незважаючи на це, багато людей все ще продовжують експлуатувати звичайні чайники для газових плит. При цьому електричний прилад нагріває воду набагато швидше. А ще він є більш безпечним. Використовувати такий чайник може навіть дитина.

Електрична м'ясорубка

Про придбання такого пристосування потрібно задуматися жінкам, які багато готують. Якщо купити таку м'ясорубку, вдасться непогано заощадити. Адже готовий фарш в супермаркеті буде коштувати дорожче приготованого в домашніх умовах. Крім того, господиня може бути повністю впевнена в якості напівфабрикату. Прилад може мати також і додаткові функції. Так, деякі м'ясорубки можуть використовуватися для подрібнення овочів і фруктів.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів